BENVINGUTS

Benvinguts a l’Espai Actiu Vallcebre, un lloc ideal per gaudir d’activitats d’aventura en un entorn natural privilegiat. Al municipi de Vallcebre, a l’alt Berguedà, envoltat per la Serra d’Ensija, els Cingles de Vallcebre, el Massís del Pedraforca, el parc natural del Cadí-Moixeró, i uns paisatges espectaculars. Podràs gaudir de les nostres instal·lacions de descens de barrancs, vies ferrades, escalada, camins equipats, i altres activitats per a tots els públics.

Les instal·lacions que hi trobareu (vies ferrades, descens de barrancs, zona d’escalada, camí equipat, camins senyalitzats, circuït d’orientació infantil, etc) han estat construïdes i són propietat de l’Ajuntament de Vallcebre. Han estat legalitzades amb l’autorització dels propietaris de les finques particulars. El seu ús accés està regulat per tal de:

  • Garantir la seguretat dels i les usuàries.
  • Garantir el manteniment i bon estat de les instal·lacions.
  • Garantir un accés ordenat i un ús correcte de les instal·lacions.
  • Crear ocupació al municipi i reactivar-lo econòmicament.

Els ingressos del pagament de l’entrada es destinen íntegrament a aquests objectius.

Pèndol Guies de Muntanya és l’empresa responsable de la gestió, control i manteniment de les instal·lacions. S’autoritzarà l’ús de les instal·lacions a terceres empreses, que compleixin la normativa establerta. És obligatori respectar la normativa d’ús. En cas contrari, es declinen totes les responsabilitats per danys i perjudicis, i es prendran les mesures legals pertinents. Si us plau, feu un ús responsable de les instal·lacions i ajudeu-nos a mantenir l’entorn.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

  • Hi ha un risc mortal en la realització d’aquestes activitats sense les precaucions oportunes.
  • En cas que l’usuari/ària no disposi dels coneixements tècnics i de l’experiència necessària, es recomana la contractació de guies especialitzats.
  • Per a menors d’edat, cal autorització expressa del pare, mare o tutor legal.
  • En cas de meteorologia adversa (tempesta, forts vents, etc.) no es permet fer ús de les instal·lacions.

Per accedir i utilitzar les instal·lacions de pagament (vies ferrades, escola d’escalada i Barranquisme),

1 PAGAR FORFAIT (Consulteu apartat horaris i tarifes)

  • Presencialment: Caseta Pla de la Barraca o Oficina Turisme Vallcebre (Alberg) 622 766 152 (en horari d’atenció al públic; consulteu calendari).

2 ASSEGURANÇA PER DUR A TERME LES ACTIVITATS (Inclosa dins del Forfait d’accés.)

Persones amb llicència federativa pertinent, estaran exemptes de pagament de l’assegurança.

3 MATERIAL OBLIGATORI (Consulteu ressenyes de les instal·lacions)

Cal disposar del material i equipament mínim definit per a cada instal·lació, en bon estat de conservació i segons normativa vigent.

Disposeu de l’opció de lloguer de material tant de ferrada com de barranquisme que aconsellem reservar prèviament per email o telèfon. 

4 SEGUIR LA NORMATIVA ESPECÍFICA DE CADA INSTAL·LACIÓ (Consulteu ressenyes de les instal·lacions)

Per qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb Pèndol Guies de Muntanya en horari laboral al 622 766 152 o bé escriure un mail a info@espaiactiuvallcebre.cat